I-landsproblem (som vanligt...)

Nu sitter jag ute på våran balkong som man bara kan komma ut på på ett sätt, genom badrumsfönstret. (Yep, it's true). Men det börjar bli kallt och jag vill gå in! MEN då står ju självklart någon av mina föräldrar i duschen och jag känner att jag har inte så jättelust att smita igenom badrummet då eftersom vi har genomskinliga duschdörrar (jag vet inte vilken idiot som tyckte vi skulle skaffa det men det har vi. Och mitt batteri till datorn är snart slut :'<

Bjuder på en söt osminkad nytagan bild med! ;)

 

Nu ska jag se om det är färdigduschat och isåfall ska jag snatta duschen själv hihi! :'>


Llamas with Hats

Det har kommit till min kännedom att vissa i min bekantskap inte sett Llamas with Hats och det är fan inte okej!! Hur awesome är inte lamor lix? Så bara för att rätta till det lilla problemet så uppmanar jag alla (även ni som har sett) att titta!



Ullared!

Nu kommer bildbomb från i måndags när jag, Felicia (aka Fillan), Martina (aka Bebbe hihi) & Amanda (aka Liselott, Rune och alla andra random namn jag kaller henne) åkte till ullared!

 

Martina bakom sin bok på bussen (notera den söta tanten i bakgrunden xD)

 

Fillan och Amanda

Min söta vagn

 

 

 

Martina och jag som racear in på ullared!


Trots att jag hade feber, var genomförkyld ,och därmed helt borta, och det var mkt folk så försökte jag hålla humöret på topp! Dock inte så svårt kanske när man är på ullared med roliga människor. Tyvärr såg vi ingen kändis (förutom eventuellt Fredrik, men det räknas inte för vi är inte säkra :'<) men tanterna bakom oss i bussen såg Ola-Conny D: Avundsjuk? JA!!

 

Mina köp och eftersom jag inte har ngt bättre för mig kan jag lika gärna göra en lista på allt

  • 3 got2be hårsprayer
  • Ett par kalsonger (ska typ sova i eller crossdressa, ni får välja)
  • Ett vitt linne
  • Ögonskuggspensel
  • En t-shirt (som jag f.ö. har på mig idag)
  • Solskyddskräm eller vafan det heter
  • Vattenfast eyeliner från Wet n' Wild
  • Consealerhjul från Wet n' Wild
  • Puder från Lumene (i typ nyans vit/lik men det är min ton iaf :'D)
  • Badmössa
  • Lösögonfransar
  • 100 lösnaglar
  • Tuschpennor
  • Rengöringspads typ
  • Schal (det är den som allt ligger på)
  • Tavla (se nedan)


Det var en superkul dag (lätt värt att gå upp halv fem första dagen på lovet), borde göras om någon gång! Tack för dagen tjejer! :D <3

Sunny sunday

Vad har Linda gjort idag då? Till att börja med så sov jag som pippi med fötterna på kudden, varför vet jag inte riktigt det bara blev så. Sen gick jag tipspromenad med mamma (Tant-varning på mig I know, loppis igår och tipspromenad idag lix, men till mitt försvar så ska jag ju träna till idrottsuppgiften i skolan och jag orkade inte göra ngt annat än en långpromenad idag.)

Jag har övningskört, blivit telefonterroriserad (jag nämner inga namn... men ffs take a hint! Jag vill INTE prata med dig.), städat lite och annat. Nu sitter jag här och får typ inte luft p.g.a. min satans allergi :'< och ska snart gå och duscha och sen titta på det sista avsnittet någonsin av L word världens bästa tv-serie typ (Det roliga är att jag började titta på den som skämt).

Sen ska jag sova så jag är pigg och fräsh i morgon kl 6 då jag ska med en buss till ULLARED med Amanda, Fillan och Martina, kommer bli askul! Hoppas självklart på att vi får syn på min favorit Boris, annars duger Morgan och Ola-Conny bra med. (Egentligen helst Maggan och Gittan men det lär ju inte vara så stor chans tyvärr :'<, och alla som inte fattar vad jag pratar om borde kolla på tv-serien Ullared!) Ska ta med mig papper, sprittusch och kamera så jag är förberedd på autograf och fotografering! ;D Hahaha, men sov så gott alla! :*

Loppis-lördag

Jag skulle ju egentligen sovit över i örebro men åkte ju hem ist så lyckades dra med mig mamma på loppis där jag fyndade snygga saker.


Fett ball tallrik/tavla som mamma tyckte var asful, den sitter på väggen nu iaf, ser rätt dumt ut med tanke på att det är det enda jag har på hela väggen. Det är en äkta Ridley Borchgrevin och heter "rådyret" (Står på baksidan xD) (Kan tillägga att jag var såpass händig att jag spikade in spiken med en häftapparat för jag inte orkade gå ner i källaren och hämta en hammare)

Fyra LP-skivor som jag ska göra lite allt möjligt med som skålar, sätta upp skivan på väggen och fodralet på väggen. Ska också försöka lyssna på dom för att se om någon faktiskt var bra, troligtvis inte.

Fodralet jag ska sätta upp på väggen! Tyckte det var så fett ballt att jag inte kan motstå lix. Det som knappt går att läsa är "Pucker Up"

(Suddigt ansikte p.g.a. fulhet hehe) MITT BÄSTA FYND!!! Jag har velat haft en sån hatt aslänge nu! Den är fett awesome trots att den är något för stor och luktar en aning gubbe. Ska bo i den i sommar!

Sen övertalade jag mamma att köpa en pizzaform också, den var fin men orkar inte fixa bild på den x)

Sammanfattning av fredags

I fredags var det klassfest för nv2c i björkhaga (Örebros ghetto <-- You know you wanna click on it! ;D).

Det var super, trots att det spårade ur lite mot slutet. Sen hände det ju en grej som jag var väldigt stolt över och Linnea och Angelina fick höra det x antal ggr under kvällen XD Även amanda fick sms-uppdatering om det haha. Massor av dans och lite lagom djupa samtal och massor av folk blev det, nice helt enkelt.

Sen när jag åkte hem så lyckades jag sälja en cigg för 10kr på södra station (fett värt) och somna på bussen så mamma fick åka och hemta mig på busstationen i karlskoga ist för där jag brukar gå av. (Tur jag vaknade innan jag hamnade i degerfors hahaha)

Angelinas och min fjortisbild när vi väntade på bussen in till stan.


Det var en awesome kväll iaf! Borde göras om, fast med lite mer koll på vilka som kommer kanske.


Superlaman!

Här kommer min serie som lovat! Den är fett awesome!


Paus i serietidningsritandet!

Sitter nu och ritar på serien till engelskan. Är på sida 4 av 5 och insåg nyss att jag inte kommer hinna klart innan 12 så jag kan lika gärna ta en liten paus nu! Jag ska lägga upp bild på serien sen för att den är så magnifikt snygg (eller inte.. xD) Jag ritar ungefär lika snyggt som jag gjorde i femman, fast så anstränger jag ju mig inte till max heller.

Innan jag fortsätter med serieritandet tänkte jag visa upp min klänning jag sytt på mitt iv-val eftersom jag blev klar med den nyss^^

 

Och eftersom jag troligtvis aldrig kommer ha på mig klänningen jag sydde i 9an offentligt (lite synd eftersom jag la ner sjukt mkt tid på den) så drog jag på mig den med och tänkte visa upp!

 

Och förhoppningsvis ser alla my chem fans vilken klänning det ska föreställa men för er andra lägger jag upp en video så ni kan bedöma om jag lyckades bra med min re-make av klänningen.

 


Från familjen Svenssons kök

Jag - NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!
Mamma - Vad är det?
Jag - Jag ska derivera e.

Så kan det gå när man sitter och pluggar matte.

Jag har inte hunnit gjort så mycket idag heller, har suttit och "pluggat" i säkert 6 timmar nu. Fast blev först seriöst för en halvtimme sen. Har hunnit att färga min ytterst fina utväxt med! Och lagt märke till att om jag sitter och tar i hårbotten och sen tar i matteboken blir det rosa fläckar. Fint! :'>

Nu när ni läst denna ytterst fina uppdatering om mitt sjuuukt intressanta liv kan ni fortsätta med det ni gjorde nyss.

Mamma gillar inte min musiksmak heller... :c

Idag har Linda varit duktig

Eller typ iaf. Har egentligen inte gjort så mycket MEN jag har varit och sökt sommarjobb på willys och coop forum (försökte även på ica maxi men dom gillar inte papper). Tyvärr har jag ju inte gjort matten... Men det får jag ta i morgon ist :>

Nu ska jag kolla på bästa svenska filmen i svensk filmhistoria besökarna. Mamma har nämligen inte sett den (fy skam på henne). Måste ju passa på att bjuda på bästa scenen ur filmen med


och för att inte glömma klippet med svensk filmshistorias största ögonblick någonsin!

 

Angelina jag älskar dig för evigt för att du fick mig att se detta mästerverk ;D


RSS 2.0