Day 28: Recommend other tumblrs

Dag 23: Rekomendera andra tumblrs

Hahaha nu kommer det ju komma fetaste listan på bloggar jag följer!
Orkar inte skriva text om alla, men check them out!

Day 27: A picture of your wallet + the money inside

Dag 27: En bild på din plånbok + pengarna i



Som ni ser är jag stenrik, har inte en ynka liten krona i plånboken ens! Bara massa supergamla kvitton, kort, rabattkuponger, kondom och öronproppar. Om ni tycker synd om min fattighet så välkomnas donationer varmt! ;D

Gayest cookies in town

Tisdagsfika i morgon och jag står för fikat! Kakorna skulle egentligen bli rosa, men eftersom vi inte hade ngt karamellfärg och min backup plan sög så gayade jag till dom med strössel i stället för i morgon är det ju "International Day Against Homophobia and Transphobia" enligt facebook iaf och alla vet att facebook aldrig ljuger!

Dagens upptäckt om popcorn

Sitter här med tyska filmrecentionen som inte kommer vara klar tills i morgon så Violeta kommer döda mig, men jag måste plugga biologi med :< Satt förut i köket och gjorde två fina upptäckter om popcorn!

1. Namnet popcorn kommer från "pop" - ljudet dom ger ifrån sig när dom poppar och "corn" - majs på engelska, att jag aldrig tänkt på det förut :O
2. När man doppar ett popcorn i te så smattrar det och krymper jättemkt!

Tack för mig.

Day 25: Any chat

Höhö, ska jag försöka bli aktiv nu igen då. Det var ju ett tag sen jag höll på med de här dag-sakerna så tänkte att jag kanske ska försöka avsluta det! Nu är ju tyvärr inte det här tumblr där man kan lägga in chatt. Men anyway ni får väl kommentera som galningar eller ngt ist då!

Och enda ämnet jag kan komma på är väl melodifestivalen så, hiss? Diss? Vem kommer vinna? Kommer sverige hamna sist? Hatar du Jeward? Är Erik Saade lika populär som han tror? You tell me!

RSS 2.0