Film från i somras

Vet inte hur länge jag har tänkt att klippa ihop den här filmen egentligen, men nu knappt ett halvår senare är den klar! Orkade inte vara så supernoga och redigera bilderna så det blev lite som det blev, det gick ju att fixa på youtube så det såg bra ut men då blev för- och eftertexterna fuckade så skippade det. För alla som inte orkar titta på hela videon men vill se laman 0:49 och 1:05 gör den sina insatser och den är specialtackad i eftertexten med!


Mina fina gröna skor

Vet inte om jag talat om att jag fick mina skor i julklapp av mormor och morfar i söndags, men det fick jag. Dom är sjukt sköna att ha på sig och tillräckligt stora för att få plats med raggsockor i, fast de ser lite clowningt stora ut hehe.

Hade på mig dom idag när jag var och handlade med pappa, och mina röda jeans, kanske inte den snyggaste matchningen, men fortfarande awesome.


It's a llamacorn!

En av många anledningar till varför tumblr är något bland det mest awesome som finns.


Dagens outfit

Igår fick jag en jättesöt tomteklänning i julklapp av mamma och pappa som jag hade på mig idag när vi var hos mormor och morfar och åt mat^^

Asdålig webcam kvalité men det får duga. Kanske syns att den är lite stor också, men det fungerar!

Lagom över-redigerad bild, men pallar inte göra åt det just nu.

 

Kan tala om att jag också tog steget in i vuxenlivet genom att dricka snaps till julmaten. Blev lite smått lagom lullig, lättvåverkad som jag är, och dom som fick sms av mig då kan ha blivit lite wtf men men :') Mycket trevligt var det iaf, och gott! Har ätit så mycket julmat under de senaste dagarna att jag borde rulla fram.


Julgran

Tänkte bara kasta upp lite bilder på våran gran trots att julen typ är slut men har ju inte hunnit blogga något.


Det stora paketet under granen är till mig, det innehöll ett nintendo 64 :3 *happyface*

Funfact om våran gran är att den är så sjukt otät mellan grenarna (ser ut som om den är köpt på Lidl 1826 för 5 öre typ). Och grenarna går att ställa exakt hur man vill för de är bara gjorda av ståltråd eller något. Så för att få den att se mindre asful ut så drog vi fram alla grenar till en sida och tryckte in granen i hörnet. Så vi har alltså en halv gran men nu ser den typ okej ut iaf.


Pepparkaksbak

Bakade pepparkakor igår innan jag drog hem till Julia och hade mys med tjejerna i klassen. Det var riktigt trevligt, måste göras om någon gång! Idag har jag kollat klart på när karusellerna sover,haft kristyr på mina fina pepparkakor och latat mig väldigt mycket.

Känner faktiskt att jag var väldans duktig trots att endel blev lite fula...

Mina älskade dinosaurie-pepparkakor, enl. dinosaorie-experten Angelina så är den översta en triceratops och jag antar att den undre är en tyrannosauros rex.

 

Så har jag fysikprov i morgon också men inga böcker hemma så får väl improvisera på provet i morgon och hoppas på det bästa, hehe. Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton!!!! Och jag har massor kvar att göra, vi får se hur det går.


Smakråd

Jag hade tänkt att önska mig ett par nya skor i julklapp för let's face it, mina fötter kommer inte klara converse... Men jag vet inte vilka jag vill ha så behöver hjälp x)

 

Jag är väldigt sugen på dom gröna för med dom kommer jag se ut som en irländare när jag skuttar omkring men frågan är om jag kommer vilja ha dom i flera år... hmmmm. Vilka ska jag välja?


Enhörningar

Här kommer ett fint litet inlägg tillägnat enhörningar (nej detta får mig inte att känna mig patetisk...). Men vi satt och pratade om the sims på matten i dag och sa att jag skulle lägga upp min enhörning därifrån.

Kvalitén är typ sämst dock :c

 

När jag pratar enhörningar kan jag ju inte bara låta bli att lägga upp den här awesome låten heller! Jag har väldans lust att spela the sims nu i stället för att plugga för Matte D nationella i morgon just nu... Får se hur det blir hihi :3


RSS 2.0