Balklänningar

Nu var det ett tag sen jag var här och skrev igen. Men i alla fall, i fredags var jag med mamma och kollade på balklänningar i dergerfors eftersom förra utflykten dit var jag bakis och inte på bästa klänningprovarhumöret. Jag tog inte så jättemånga bilder men tänkte visa upp mina favoriter^^

Eftersom det tydligen är ganska sent att leta balklänning var den här typ den enda som jag var intresserad av som dom skulle kunna ta hem i annan storlek och färg. Var dock lite småsaker jag inte gillade med den så det blev inte den.


Värsta barbieklänningen <3 Dock är ju inte rosa min favoritfärg direkt, men jag vill lätt ha en bröllopsklänning i den här typen av modell!


Min blivande balklänning! :3 Den är kanske inte riktigt så blå som den ser ut på bilden. Jag måste dock sy in den och greja lite för den var i strl L (därav den konstiga posen med handen på ryggen). Men ändå så fin! Nu gäller det bara att fixa allt annat också.

På fredag åker jag till uppsala också, kommer bli spännande och sjukt läskigt!! Blir nervös bara av att tänka på det, jag med mitt dåliga lokalsinne i en stad jag aldrig varit i förut, det kommer ju bli minst sagt intressant i alla fall, det är en sak som är säker! Nu ska jag försöka plugga lite och söka fler jobb så jag har något att göra till sommaren.

Puss hej!


RSS 2.0