Ännu mer jul

Har tråkigt och är hyper men ingen att vara hyper med, livet är hårt alltså. Mamma är nere i köket och slår in paket så jag får inte gå ner heller...

MEN i morgon är det första december! Tagga mysteriet på greveholm två och min julklappskorsstygnssak! (Visar i morgon vad jag menar^^)

Trots mitt julpepp måste jag dela av mig av den här bilden, den är ju så söt och rolig, älskar grumpy cats :3

 
 

Tomten jag vill ha en riktig jul

Redan förra helgen kom jag i julstämning och pyntade mitt rum. Tänkte visa hur juligt mysigt jag har dett :3
 
Bakade saffransskorpor med apelsin och pistagemandlar också, fast dom är nästan slut nu.



 
 
 
 
 

Ebay <3

Har nyss shoppat loss ordentligt på ebay för pengarna jag fick i födelsedagspresent och jag har ändå fortfarande lite kvar :3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allting gick bara på runt 450:- tillsammans, känner mig som största fyndaren i världen typ :')
 
 

Tillbaka igen

Sitter och bleker håret och har inte mycket mer att göra nu innan jag ska skölja ur håret så tänkte lägga in en liten filmrecention.
 
Igår/idag (somnade som vanligt när jag kollade så fick se slutet idag) kollade jag på Abraham Lincoln - Vampire Hunter. Hade låga förväntningar på den, men det visade sig att den var riktigt bra! Så jag rekomenderar alla som inte sett den att se den!
 
 
 
Den handlar i stort sett det som titeln säger, Abraham Lincoln jagar vampyrer. Låter kanske lite konstigt men jag tycker att dom har fått in det på ett snyggt sätt med en bra story.
 
När jag hade sett klart den såg jag i eftertexterna att Tim Burton hade producerat den också.
 
Jag ger den 4/5
 
 

Halloweenfest

Ska till bussen om typ 30 minuter så tänkte bara kasta in en bild på årets andra, och mest taggade, halloweenoutfit, eller ah, smink i alla fall.
 
 
 
Är inte helt nöjd med ena ögat, men det får duga^^
 
Jag älskar verkligen halloween och att få kleta på mig massor av fejkblod och se läskig ut. Fattas bara att det ska komma bus-eller-godis-barn hit så jag får skrämmas lite, annars får det väl bli pensionärerna på bussen, haha.
 

RSS 2.0