I did it!


Jag har nu officiellt satt rekordet i tvättbjörnsrace på spela.se's sida :3 Lite stolt och på gränsen till no lifer.

Piratfest

I lördags hade Angelina och Nisha födelsedagsfest med pirattema (jag var ju dock med i festkommitén :3). Trots att några dryga hipsters drog ner stämningen först så blev kvällen askul endå! Tänkte kasta in lite bilder, orkar inte redigera något och vissa bilder är suddiga, men what can you expect från en full Linda?

Notera att jag kör min hej-jag-heter-linda-och-är-full-därför-gör-jag-duck-face-för-då-är-man-ball min på bilderna jag är med på. Seriöst, gör alltid den minen på kort när jag är full av någon jävla anledning haha.


Körkort

Ja om någon har lyckats missa det så fick jag körkort i onsdags, trots att jag körde riktigt dåligt på uppkörningen. Jag lyckades ju t.ex. typ köra in i en buske när jag skulle backa runt ett gatuhörn och glömde bort var jag skulle köra hela tiden. Stackars uppkörningsmannen, kan inte vara lätt att åka med mig när jag är sådär nervös.

Folk har också frågat mig om min lilla Pål (<3) och eftersom jag är sämst på bilar så kommer här två bilder på mitt lilla hjärtegull :3

Notera cupcake doftgranen som hänger från innerbackspegeln!


RSS 2.0