Nattinnebandyn

För alla som missade det så vann min kära klass den årliga nattinnebandyn och det var på tiden! Vi kom ju två när vi gick i ettan, delad trea förra året och i år, vårat sista år, så lyckades vi ta hem det!


Hihiihi

Har äntligen använt mina piercingnålar jag fick i julklapp. För att vara första gången jag piercar så tycker jag att det gick riktigt bra^^ (Anledningen till att jag piercar mig hemma är för att det är typ skit att gå till frisörer för det är inte bra att ta med pistol och det är så jäääkla dyrt att gå till en piercare).

Jag älskar mina söta örhängen :3

Dock blev hålen kanske inte helt symmetriska men om jag stör mig för mycket så får jag väl ta och göra om ena någon gång. Skulle kanske ha märkt upp båda hålen innan jag gjorde första men men. Ska jag göra om dom ska jag se till att ha rätt storlek på nålen också, för det hade jag också råkat missa... men jag hade ju inga örhängen att mäta storlek på när jag beställde nålarna xD Men man lär sig av sina misstag.

Bara för att jag vet hur otroligt mycket alla som läser min blogg bryr som om varenda liten detalj i mitt liv så kan jag stolt härmed meddela att jag har bytt ut min gamla slitna tandborste mot en ny. Väääldigt intressant, men har man inget att skriva om så har man inte.

Det känns som om det var på tiden

Oj, oj, oj vad intressesmurfarna hoppar nu alltså.


Fredag den 13:e

Trots en smärre krigsskada när Angelina lyckades fastna med sitt halsband i min septumpiercing och drog till så jag började blöda i början av kvällen så blev det en kul kväll ändå. (Jag är fortfarande öm och antar att den behöver läka om nu, men sånt händer när man är vi xD)

Sötisarna Angeton (Angelina + Anton)

Sen på stan mötte vi upp med Linnea som hade nyfriserat och färgat hår^^ Vi hamnade på liquid och fick bevittna årets slagsmål. Vi försökte också komma in på rockbar men eftersom vakten där kan vara ett as när han har lust så fick vi inte komma in för att Angelina "Var för full" vilket jag kan garantera att hon absolut inte var!

Hela kvällen lyckades sluta med att jag och Angelina hamnade i Nishas hiss efter att Linnea tagit bussen hem. Det var varmt ljudisolerat och trevligt.


Nishas fina hiss här då.

Sen ett allmänt tips till folk från Degerfors som vill ragga på mig åt sin kompis, säg för guds skull inte att Karlskoga och Degerfors är samma sak!

Lejonkungen

Höhöhö

Gamla bilder

Sitter och kollar i mina bildmappar och hittar massor av gamla bilder på mig så tänkte bjuda på några av dom bara för att.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2005 - Annika och jag tog massa bilder                                    2006 - Är ganska säker på att jag tog den här                     när vi ville bli "moddeller"                                              efter första dagen i högsatidet

 

 

2007 - Drygt ett helt år sen bilden innan,                                   2008 - Färgade mitt hår rött för första gången

ganska säker på att jag och Amanda                                              och skaffade piercing i läppen.

skulle till gustavsvik och missade bussen

när den här bilden togs.


 

2009 - Den klassiska fingerposen! Försökte bli mer scene och det är

såhär jag typ anser mig se ut nowadays fortfarande, vet inte om det

är sant eller inte. Men känner mig att vara i den åldern (det är väl

därför jag beter mig som om jag är 15-16 år ibland haha)

 

 

 

2010 - Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den här,              2011 - Typ första bilden sen 2005 jag ser glad ut på x)

det är väl för nygligen antagligen hehe.

31 December 2011 - Var bara tvungen att lägga in en bild på mig med brunt hår också, tagen på nyår innan jag fixat mitt hår.

 

Så det var en liten tidsresa^^ Blev lite chockad när jag hittade lite väl lättklädda bilder (typ korsett, bh och trosor) på mig från när jag var typ 14, jag som alltid är så tantig och tycker att barnskyltdockorna på hm är oanständiga när man ser typ magen på dom, men dom bilderna kommer jag inte lägga upp här! Private stuff lix hahaha.


RSS 2.0