Halloween

Än så länge har det inte varit några utklädda ungar här, men hoppas dom kommer snart. Kommer dom till helgen på allahelgona som är helt fel så ska jag typ skälla på dom. Väntar på att Amanda ska äta så jag kan gå på promenad med henne. (Så om du läser det här, ät fort!!). Idag har jag varit nolifer och typ bara spelat the Sims 3 pets hela dagen, men hallå det finns ju enhörningar!!

Igår var jag med Angelina och tittade på typ världens bästa film Repo! The genetic opera, det var mysigt^^
Trailer for you

Dock tycker jag filmen är mycket bättre än trailen men ahja.

I fredags var jag på högskoleprovet, det gick bra, lite smått jobbigt att göra prov hela dagen bara men. Sen drog jag hem till Nisha och Anna och Angelina kom dit efter ett tag så kollade vi på trolljägaren och spelade nintendo 64 vilket jag typ sög på haha. Angelina och jag drog vidare ut på stan och träffade massa fulla utklädda folk, trevligt trevligt^^

Failade muffins

Mina muffins blev ju inte helt lyckade kanske... Det var meningen att dom skulle bli såhär:

Men riktigt så fina blev dom ju inte, jag skyller på receptet!

Och för alla som inte ser så ska det gråa klägget (som blev typ rosa för mig) vara en hjärna. Blöder gör mina muffins i alla fall när man biter i dom :3 (gillar för övrigt inte att det blir så dåligt ljus på så snabbt på vintern för det gör att alla bilder ser ut som crap.)

Nu ska jag gå och lägga mig och tagga högskoleprovet i morgon! Har bunkrat upp med massa kakor och mandariner som ska med så jag kan sockershocka mig när jag ska skriva.

Long time no see

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här... igen, höhö. Har hänt ganska mycket sen sist, men det orkar jag inte gå in på. Nu sitter jag här, hemma från skolan och är sjuk och är överdrivet halloween-taggad, därför tycker jag att alla borde tycka extremt synd om mig. Bara för att jag haft så satans tråkigt idag så bestämde jag mig för att dra på min sailor dräkt och sminka mig. Så kan det gå när man är isolerad från omvärlden.

'


Funderar seriöst på att rock the högskoleprov halloween-style i morgon, typ som mumie eller något. För dit tänker jag pallra mig även om jag har 40 graders feber och sitter och nyser ner alla andras papper! Om någon har tips på halloween pyssel så får den gärna dela med sig, ska baka muffins sen när mamma kommer hem med floursocker och röd karamellfärg, dom kommer komma upp på bild sen här^^ Nu ska jag försöka komma på något vettigt att fördriva min tid med. Puss puss

RSS 2.0