Nu har jag varit dålig igen

Känner att det här med att göra ett inlägg varje dag i 30 dagar inte går så bra x)

Idag är det sista dagen på lovet och jag borde egentligen plugga matte, men nej.

(Tänk er här en bild på mig hållandes i min mattebok och ser ledsen ut, för jag orkar inte ta någon)

Kan passa på att berätta lite kort om mitt doktorsbesök i onsdags:

  • Mamma som bokat tid säger att jag ska vara där två.
  • Jag får sitta i väntrummet typ 20 minuter.
  • Doktorn bryter jävligt brutalt på något språk så det är knappt förståligt.
  • Jag blir typ utskälld för vara sen eftersom jag tydligen hade tid halv två.
  • Han undersöker min fot och kallar min stortå för tumme.
  • Han kommer fram till att jag har för platt fot och det är därför jag har ont. Jag skulle mer gå på teorin att jag varit arg och sparkat på något.
  • Jag fick en såndär träpinne dom använder när dom tittar i halsen (den som ser ut som en megastor glasspinne) som han skrev ett telefonnummer på till någon skoaffär eller ngt xD
Linda gillar doktorer!

(Här kan ni tänka er en bild på mig hållandes i träpinnen med nummret)

Day 24: 2005 and 2010 before and after pictures

Dag 24: Före- och efterbilder 2005 och 2010.

Usch, jag känner att jag fasar detta lite, mest för att jag var så jävla ful runt 2004, 2005. Så jag tänker fuska lite (A) (eller göra egen tolkning) och lägga upp en bild som är liiiiite äldre än 2005 :D

Fortfarande lite halvful men äh.



Sen min nuvarande profil-bild på fb, fast nu blir den ju större så nu kan ni studera mitt ansikte riktigt nära ;D

 

Sen vill jag bara passa på att varna alla där ute för ninja-älgar, dom är fan inte att leka med! Vi misstänker att en av dom har ätit upp Nisha, riktigt scary! D:


Day 23: A good deed you’ve done today

Dag 23: En god gärning du har gjort idag

Idag har jag varit fett jävla elak och inte gjort någon snäll gärning alls! :O Haha, eller så har jag bara varit mitt alltid lika snälla jag som inte anser att det jag gör är gärningar (A). Ni får välja själva helt enkelt! :>

Day 22: Wishlist

Dag 22: Önskelista

En egen lägenhet i örebro.

 

Emilie Autumn's bok (ser ni jag kan vara lite kulturell)

 

Löshår! Jag har så stora problem sen jag klippte det och fick lugg.

 

 

Åhh! Knästrupor, många bl.a. i den modellen.

 

Lite extra pengar skulle ju inte skada.

 

Jag skulle uppskatta om jag slapp söka massa utan att någon hade insett vad awesome jag är och ringt upp mig och frågat om jag ville jobba hos dom.

 

Perfekt hud! Jag har en stor jävla finne på kinden nu, inte snyggt!

 

Minigris <3

 

Och slutligen Johnny Depp (eller annan valfri as-snygg kille) i min säng!


Day 21: Place you’d like to visit

Nu ska jag hållas med bloggen igen då, vi får väl se hur lång tid jag klarar den här gången.

Dag 21: Ställe du skulle vilja besöka

Jag kommer aldrig lyckas bestämma mig för ett ställe så det får bli en lista som vanligt (jag har kommit fram till att jag gillar listor lite för mycket)

Paris

Åh, Paris känns så himla mysigt på något sett, jag vet inte riktigt varför egentligen. Men det verkar i alla fall sjukt trevligt där, speciellt att vara där med någon man älskar, så jag vill dit på smekmånad eller något!

 

Japan

Japan verkar också vara mysigt med sin fina natur men samtidigt så finns det storstäder med massor av shopping och alla skumma saker det går att hitta där.

 

Berlin/Tyskland

Tyskland är nog mitt favoritland #1. Det skulle ju kunna bero på att det är enda landet jag har varit i utan mina föräldrar så man har gjort lite som man vill. Men tyskland är så himla underbart! Ett extra plus är ju att jag kan tyska hyfsat så det är inte så stora problem att förstå skyltar och sånt. Ja vad mer kan man säga? Tyskland är för bra helt enkelt!


Vendig

Också ett romantiskt och mysigt land. Egentligen vet jag inte så mycket alls om Venidig mer än att det är byggt över vattnet, vilket i och för sig är rätt ballt. Men när jag var liten var jag typ helt besatt i att åka dit för mamma hade varit där på någon kurs. Jag hade till och med en spargris med min "Venedig-kassa" så jag skulle kunna åka dit. Nu är jag väl inte riktigt lika sugen längre men jag skulle absolut inte ha någonting emot att åka dit.

 

Amsterdam/Holland

Dit vet jag egentligen inte heller varför jag vill riktigt. Men av någon anledning får jag lite Moulin Rouge känsla (haha av Red Light District förmodligen) men det skulle vara ett intressant ställe att besöka. I typ alla amerikanska roadtrips i europa i filmer besöker dom ju amsterdam så. Dessutom är holländska för underbart eftersom det låter som dom pratar ett påhittat språk.

 

Las Vegas

Hur kan man inte vilja åka till Las Vegas lix? En stor jäkla stad som ligger mitt ute i ingenstans där det är party 24/7, helt sjukt, det är nästan så jag måste dit innan jag dör.

Glad alla hjärtans dag!

Fick fem brev (okej ett var från mig själv, men jag förtjänade det faktiskt hahaha) idag och en ros i skolan :D Dock var ju ett brev lite skumt eftersom det var till både mig, Nisa och Anna och hade ingen avsändare och var allmänt creepy. Men men, dom andra var fina i alla fall! :D Hoppas alla har haft en jättebra alla hjärtans dag!

Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!

Seriöst börjar inte saker (som att kommentera) att fungera på blogg.se så byter jag seriöst till blogspot! Eller döda någon...

Linda är tillbaka!

Känner att jag har varit lite inaktiv på sistone, men nu har Felleboii2 åkt hem igen så förhoppningsvis kommer allt bli som vanligt igen :D. Trots att han har åkt hem så sover jag på den här jädrans soffan, så jag ska försöka komma upp till mitt rum igen i helgen. Fast då kommer jag inte få ha något trådlöst internet, för det är ju jääääääääätte faaaarligt och cancerframkallade!! :O Såg iaf värsta söta killen på bussen, så skulle det vara någon kille som åkte buss 500 kl. 13:45 idag som är söt så kan du gärna kommentera med namn och nummer här ;) HAHAHA.

Intresseklubben antecknar...

Hur blev klockan såhär mycket? Shit borde gå och lägga mig nu!

Har suttit och petat med designen aslänge nu, resultatet? Ny bakgrund, skoj, bara för att det fuckade sig typ 187 gånger! Har fått antal utbrott på min dator och fått förståelse för folk som spelar cs, haha. Just nu sitter jag på vampirefreaks och skriver med en assnygg tysk från Hannover! :O (Lovar att bilderna är tagna och att han egentligen kommer från turkiet som alla andra jävlar därpå). Jag är sjuk och har typ ingen röst, awesome! Kommer antagligen inte komma iväg till skolan i morgon heller eftersom jag kommer ha sömnbrist, får försöka plugga ikapp lite här hemifrån i stället. Jag vet att alla tycker detta var jätte intressant och har antecknat allt. Nu ska jag nog sova, guten nacht! ;D

Day 26: Dedicate a post to someone

Min blogg, mina regler! Så säger jag att det är dag 26, så är det dag 26 även om det skulle råka vara dag 21! ;D

Dag 26: Tillängna ett inlägg till någon

Anledningen till att jag bestämmer att det är dag 26 idag är att det är en perfekt dag för att skriva om någon annan, eftersom idag blir lilla Amanda stora 18-åriga Amanda!


Anledningar till varför Amanda är så sjukt awesome:
  • Hennes sjukt bra humor (/lika jävla dålig som min).
  • Hennes helt obefogade fobier för änder och rulltrappor.
  • Hon var vän med mig när vi gick i åttan ("emo-året" som jag skäms lite för än haha) trots att vi nog inte skulle vara det mest självklara kompisparet om man dömde efter utseendet.
  • Hon står fortfarande ut med mig, haha.
  • Hon går för det mesta med på alla mina konstiga upptåg.
  • Man har aldrig tråkigt med henne.
  • Hon läser min blogg varje dag (xD).
  • Hon skulle aldrig säga något hon vet är hemligt.
  • Hon är väldigt snäll och omtänksam och lyssnar när man behöver prata.
  • Hon är precis lika knäpp som jag.
  • Hon har aldrig dömt mig trots endel av mina tvivelaktiga val misstag.
+ ungefär 2 675 254 anledningar till! Hon är helt enkelt underbar.


Här är bilder på sötnosen!




Gamla bilder is the shit <3

Och nu bara för att hon ska slippa skämmas över de gamla bilderna så kommer här en bild på mig ur samlingen vi kallar "De svart-vita, smink-fria bilderna som vi aldrig någonsin får visa för någon oavsätt!"




Hoppas att du blir frisk snart så att du kan fira din födelsedag ordentligt i efterskott! Älskar dig glöm inte det! :D


Saker att göra när man är sjuk!

Som ni kanske förstår av rubriken så är jag sjuk idag, vad ska man göra då? Jo! Man gör en gif-fil som visar vad man kan göra när man är sjuk! Men först tänkte jag bara börja att visa hur synd det är om mig.



Nu till saker man kan göra!
Gif Created on Make A Gif





Och har man fortfarande tråkigt kan man ju göra en till gif-bild (jag har blivit helt kär i gif-bilder på senaste tiden, det kanske märks)



Övrig update: Min tysk är här hos mig nu och jag har inte hunnit uppdatera med min 30-days challenge och orkar inte göra alla på en gång, så fortsätter bara på dagen jag var på :)

RSS 2.0